Κυριακή 22 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, τα παραρτήματα του ΕΣΥΝ έχουν προγραμματίσει τις εξής εκδηλώσεις:

  • Το παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ πραγματοποιεί το 9ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το οποίο ξεκινάει αύριο Δευτέρα, με καθημερινές παραστάσεις μέχρι και την Παρασκευή, στο Μον Ρεπό στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου». Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δευτέρα 23/6, στις 9 το βράδυ, «Η κοκκινοσκουφίτσα της πόλης» από τη θεατρική ομάδα 12ου Δημοτικού Σχολείου. Την Τρίτη 24/6, στις 8.30 μ.μ., «Κορφιάτικος Γάμος» και «Αντιγόνη» Σοφοκλέους (αποσπάσματα) από τη θεατρική ομάδα Γυμνασίου και ΛΤ Σκριπερού. Την Τετάρτη 25/6, στις 9 μ.μ., «Γάμος αλά Ρωσικά» του Αντόν Τσέχωφ από τη θεατρική ομάδα του 1ου Λυκείου. Την Πέμπτη 26/6, στις 9 μ.μ., οι «θεσμοφοριάζουσες» από τη θεατρική ομάδα 7ου Γυμνασίου. Την Παρασκευή 27/6, στις 9 μ.μ., «Δόνα Ροζίτα» του Λόρκα από τη θεατρική ομάδα 4ου Γυμνασίου. Για το Σάββατο 28/6 έχει προγραμματιστεί ποδοσφαιρικό τουρνουά ομάδων προτζούνιορ, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κέρκυρας, στις 4 το μεσημέρι, στην Κάτω Πλατεία.
  • Η Δημοκρατική Ενωση Ηθοποιών, με τη θεατρική της ομάδα «Εναερίτες», ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του παραρτήματος Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών του ΕΣΥΝ, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 26 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο (πλατεία Θρακ/νων), την παράσταση «Ο γάτος που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετά» από το ομώνυμο βιβλίο του Χιλιανού συγγραφέα Σεπούλβεδα Λούις. Το έργο πραγματεύεται ζητήματα αλληλεγγύης, τιμιότητας, δικαιοσύνης, δίνοντας το μήνυμα πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, αν πιστέψουμε στη δύναμή μας και τη συλλογική δράση. Γιατί «πετά μόνο όποιος τολμά». Η είσοδος είναι ελεύθερη.

  • Η Ομάδα Γυναικών Πετραλώνων της ΟΓΕ, η Επιτροπή Ανέργων Πετραλώνων - Θησείου, η Επιτροπή Συνταξιούχων Πετραλώνων Θησείου συνδιοργανώνουν εκδήλωση στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πετραλώνων - Θησείου (Τριών Ιεραρχών 85, πλατεία Μερκούρη στα Ανω Πετράλωνα), την Πέμπτη 26 Ιούνη, στις 7.30 το βράδυ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία - συζήτηση με την Σοφία Σκλαβενίτη, ψυχολόγο, μέλος του ΔΣ του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών, την προβολή ταινίας «Half Nelson», του Ryan Fleck.
  • Το παράρτημα του ΕΣΥΝ στους Θρακομακεδόνες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, θα πραγματοποιήσει στις 27 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Θρακομακεδόνων, εκδήλωση - ενημέρωση για τις εξελίξεις στο κοινωνικό πρόβλημα των ναρκωτικών και προβολή της ταινίας «The basketball diaries», σε σκηνοθεσία Skot Kalvet, με πρωταγωνιστή τον Leonardo Di Caprio.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ