Τρίτη 1 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Κολομβία για ψηλά... γκρίνια για οικοδεσπότες

Η Κολομβία, που για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε επικρατώντας της Ουρουγουάης με 2-0, η Ολλανδία, που δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει στο φινάλε την αντίσταση του αξιόμαχου Μεξικού (2-1), και οι οικοδεσπότες Βραζιλιάνοι που με άγχος στη διαδικασία των πέναλτι απέκλεισαν τη Χιλή (3-2 κ.α. 1-1) εξασφάλισαν την παρουσία τους στους προημιτελικούς αγώνες.

Η Κολομβία με κορυφαίο για μια ακόμη φορά τον Χάμες Ροντρίγκεζ, που πέτυχε τα δύο γκολ (28', 50') και παρουσιάζοντας πολύ καλή κυκλοφορία και σωστή αμυντική λειτουργία, δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Ουρουγουάη, που χωρίς τον Σοάρες (τιμωρημένος) ήταν ...άλλη ομάδα.

Η Ολλανδία τα βρήκε σκούρα με το Μεξικό αφού βρέθηκε μια ανάσα από τον αποκλεισμό. Οι Μεξικανοί προηγήθηκαν στο σκορ στο 48' με τον Σάντος ωστόσο το γκολ του Σνάιντερ στο 88' αλλά και το εύστοχο πέναλτι του Χούντελαρ στις καθυστερήσεις (ανατροπή Ρόμπεν από τον Μάρκες) έσωσαν την παρτίδα για τους «Οράνιε».

Για μια ακόμη φορά στη μετριότητα κινήθηκαν οι οικοδεσπότες Βραζιλιάνοι που χρειάστηκαν τα εύστοχα πέναλτι των Λουίζ, Μαρσέλο, Νεϊμάρ και τον πορτιέρο τους Ζούλιο Σέζαρ (απέκρουσε δυο πέναλτι) για να κάμψουν την αντίσταση της Χιλής μετά το 1-1 (18' Νταβίντ Λουίζ - 32' Αλέξις Σάντσες) στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ