Παρασκευή 4 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γέλιο σε ρυθμούς τάγκο

Μετά την επιτυχία του στο Θέατρο «ΗΒΗ», που έκλεισε κατάμεστο τη χειμερινή σεζόν, το «ΤΟC ΤΟC» του Laurent Baffie μετακομίζει για το καλοκαίρι στο «ΑCRΟ» (Ιερά Οδός 11 στο Γκάζι). Στο χώρο αυτό, με θέα την Ακρόπολη, στήνεται το «TOC TOC» από την αρχή, με καινούργιο σκηνικό και κοστούμια. Επιπλέον όμως, ο Κώστας Σπυρόπουλος και η ομάδα του ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό πολυθέαμα που περιβάλλει και αναδεικνύει την παράσταση «TOC TOC» αυτή καθ' εαυτή: ζωντανή μουσική (αργεντίνικο και κουβανέζικο tango) από ταλαντούχα νέα παιδιά, διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, ευκαιρία για ποτό και φαγητό.

Το «ΤΟC TOC», που έκανε χθες πρεμιέρα, θα παίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, ώρα 21.15 όλο το καλοκαίρι. Παίζουν: Κώστας Σπυρόπουλος, Χρήστος Βαλαβανίδης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Κατερίνα Τσάβαλου και Ορφέας Παπαδόπουλος και σε διπλή διανομή ο Μιχάλης Μαρκάτης.

Εξι άτομα περιμένουν στο σαλονάκι ενός διάσημου ψυχίατρου, όλοι τους με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές. Η ώρα περνάει, ο γιατρός καθυστερεί γιατί λείπει εκτός Αθηνών και οι ασθενείς γνωρίζονται λίγο λίγο και αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους group therapy! Το τι γίνεται από κει και μετά, δεν περιγράφεται... Κείμενο: Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Μπέη. Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος. Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης. Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ