Παρασκευή 4 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΕΣΥΝ
Πετυχημένη εκδήλωση για το πρόβλημα των ναρκωτικών

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κατά των ναρκωτικών, που οργάνωσαν στην πλατεία Λαμπρούλη το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (ΕΚΛ) και το παράρτημα Λάρισας του ΕΣΥΝ.

Πολλοί νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες των εκπροσώπων των διοργανωτών της εκδήλωσης, καθώς και το μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν ο Γιώργος Βαλιάκας και το συγκρότημα «Ιδανικοί».

Στις ομιλίες τους η Μαρία Σαμπάνη, μέλος του ΔΣ του ΕΚΛ και η Μαρία Τέλλιου, από το παράρτημα του ΕΣΥΝ, μίλησαν για τις αιτίες του προβλήματος των ναρκωτικών και τόνισαν: «Η λύση βρίσκεται στη συμμετοχή των νέων στον αγώνα, όχι στη φυγή μπροστά σε κάθε δυσκολία. Οι μεγαλοεργοδότες και οι κυβερνήσεις τους τρέμουν μπροστά στην ιδέα της οργανωμένης πάλης της νεολαίας, συνολικά του εργατικού κινήματος. Ο αγώνας ενάντια στη ναρκωκουλτούρα θα πρέπει να αποτελεί για τη νεολαία αγώνα ενάντια σε κάθε είδους συμβιβασμό, ενάντια σε κάθε είδους εξάρτηση. Θα πρέπει να είναι αγώνας για τη ζωή που της αξίζει!». Επίσης, κάλεσαν τους νέους και τους εργαζόμενους στην πάλη για τη δημιουργία ενός Δημόσιου και Ενιαίου Φορέα, με επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της χώρας με υπηρεσίες πρόληψης, θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης, έρευνας και αξιολόγησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ