Παρασκευή 11 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κόντρα ΠΑΟΚ - ΕΠΟ στο CAS

Μέσα σε κλίμα έντασης ανάμεσα σε ΕΠΟ και ΠΑΟΚ το ευρωπαϊκό ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) εκδίκασε χτες την έφεση του Δικεφάλου κατά της ποινής αφαίρεσης βαθμών που του είχε επιβληθεί στο πρωτάθλημα της Super League, λόγω των όσων συνέβησαν στο δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ως αιτία της κόντρας ήταν η αναφορά από μέρους του ΠΑΟΚ. Αυτή αφορούσε στα έγγραφα αλληλογραφίας που είχε ο ΠΑΟΚ στην κατοχή του και στα οποία η Ομοσπονδία παραδεχόταν πως δεν υπάρχει τρίτος βαθμός δικαιoσύνης στην Ελλάδα. Η ΕΠΟ δε θέλησε να γίνει δεκτή αυτή η διαδικασία, αλλά το CAS απέρριψε το αίτημα. Ο έχων έννομο συμφέρον, Παναθηναϊκός δεν αντέκρουσε τα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ, ότι δηλαδή δεν μπορεί μια τιμωρία από το Κύπελλο να μεταφέρεται στο πρωτάθλημα και ειδικά στη φάση των πλέι οφ και προχώρησε σε προβολή φωτογραφιών και δημοσιευμάτων για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση από το CAS αναμένεται να βγει τη Δευτέρα και θα είναι συνολική. Δηλαδή, το Ανώτατο Δικαστήριο θα ξεκαθαρίσει αν δηλώνει αρμόδιο ή όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση και στη συνέχεια θα εκφράσει και τη θέση του για το θέμα.

ΠΑΟ: Αλλο ένα όνομα προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, ο Βέλγος στόπερ της Αϊντχόβεν, Τίμοθι Ντέρικ με τα σενάρια να θέλουν τους «πράσινους» να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Σοφιάν Σερφά, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου της Κομοτηνής για δεύτερη φορά, αφού το είχε ξανακάνει και την περίοδο 2012 - 13.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δυο ακόμη σημαντικά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, αφού θα αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο (15 Ιούλη) στα Χανιά και στη Βέροια (10 Αυγούστου) στο Πανθεσσαλικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ