Παρασκευή 25 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... άβατα!

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΝΤΑΞΕΙ, το Αβατον του Αγίου Ορους το διασφαλίζει η κυβέρνηση, όπως είπε και χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας. Με το κάθε άλλο παρά «άβατον» των ατομικών ελευθεριών του Ελληνα πολίτη, τι θα γίνει;

Ο «τρομονόμος» (με βάση τον οποίο είμαστε εξ ορισμού όλοι τρομοκράτες έως αποδείξεως του εναντίου) προχωρά κανονικά και οι ιστορίες με την αστυνόμευση κατευθείαν από τις ΗΠΑ, με πρόσχημα την «πάταξη της τρομοκρατίας», δείχνουν ότι ούτε να το κρύψουν πια δεν μπορούν!

Αν δούμε σε κανένα εξάμηνο στο «Σι Εν Εν» ή σε κανένα άλλο κανάλι των ΗΠΑ κάποιο τηλεπαιγνίδι, όπου θα παρακολουθούνται οι προσωπικές στιγμές κατοίκων της Ελλάδας, έτσι για διασκέδαση, τυχεροί θα είμαστε!!!

Εν τω μεταξύ περιμένουμε να δούμε τι είναι αυτό που ξέρει ο Στεφανόπουλος και δεν το είπε στην Κροατία για το θέμα των παρεμβάσεων των ΗΠΑ. Ποιες είναι οι «απαντήσεις που υπάρχουν» και δεν τις εξέφρασε, για να μην χαλάσει την επίσημη επίσκεψη.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ για θέματα επικοινωνιών, πώς ακριβώς το εννοεί το υπουργείο Μεταφορών αυτό που λέει για δημοσιοποίηση μετά το 2003 των επιπτώσεων που μπορεί να έχει η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων; Τότε, δηλαδή, που θα βγάλει πόρισμα η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Μέχρι τότε τι γίνεται; Θα πείτε, μέχρι τότε, θα έχουν κερδίσει τόσα οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που ποιος νοιάζεται!


Γρηγοριάδης Κώστας

Πάντως, γενικώς, σε θέματα δημόσια υγείας, έχει μια άνεση η κυβέρνηση! Θυμάστε και τότε με το απεμπλουτισμένο ουράνιο, με τι καθησυχαστικό ύφος μάς έλεγαν ότι υπερβάλλουμε για τις επιπτώσεις του;

Τώρα η Βρετανία, όμως, είναι που κάνει νέες έρευνες γι' αυτό το θέμα και αμφιβάλλει για το πόσο «άνετα» μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις. Κι όταν φθάνουν αυτοί να φοβούνται (που δε βρέθηκαν πια και σε απόσταση βολής από τους βομβαρδισμούς στη Σερβία), φανταστείτε τι γίνεται!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ