Παρασκευή 25 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πληθαίνουν οι κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία

Δίωρες στάσεις εργασίας, από τις 9 έως τις 11 π.μ, πραγματοποίησαν χτες και σήμερα 24 - 24 Μάη 2001 οι εργαζόμενοι του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, αλλά και για τη μη έγκαιρη πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Οι εργαζόμενοι επίσης αποφάσισαν ομόφωνα τη συμμετοχή τους στις πανυγειονομικές κινητοποιήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Στις 5, 6, 7 και 8 του Ιούνη οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα πραγματοποιούν 3ωρες στάσεις εργασίας (8 π.μ. - 11 π.μ.) κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνονται γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας. Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν σ' αυτή τη φάση με την 7ωρη πανελλαδική στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ για τις 13 του Ιούνη. Την ίδια μέρα θα γίνουν συλλαλητήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και συγκεντρώσεις των εργαζομένων των νοσοκομείων στην περιφέρεια, στις έδρες των Περιφερειακών Συστημάτων Υγείας (ΠεΣΥ).

Κάλεσμα στους υγειονομικούς και τα σωματεία των νοσοκομείων να πάρουν μέρος μαζικά στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τις ιδιωτικοποιήσεις στην Υγεία και την επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση, και να οργανώσουν την πάλη τους συγκροτώντας παντού Επιτροπές Αγώνα και με στόχους που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους, απευθύνει στους υγειονομικούς η ΕΣΑΚ Υγειονομικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ