Σάββατο 19 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κυκλοφορεί το Δελτίο της ΟΓΕ

Με επίκεντρο την πολιτική της ΕΕ και τις επιπτώσεις της στις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Δελτίου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

«Δε θα έπρεπε να ζούμε ευτυχισμένες με τα παιδιά μας μέσα στη μεγάλη Ευρώπη των 27, χαρούμενες ειδικά γιατί αυτή η Ευρώπη έχει και ιδιαίτερη μέριμνα για μας τις γυναίκες μέσα στη στρατηγική της "Ευρώπη 2020";».

Το ερώτημα αυτό θέτει το εισαγωγικό άρθρο του Δελτίου, εκ μέρους της σύνταξης, για να δώσει στη συνέχεια την απάντηση: «Οχι, αυτό δε συμβαίνει και δεν μπορεί να συμβεί μέσα στη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης! Ολες εμείς ξέρουμε πια από την πείρα μας ότι ο μονόδρομος της ΕΕ δεν είναι ο δρόμος της δικής μας ευημερίας, αλλά ο δρόμος για να κερδίσουν ακόμα περισσότερα τα ευρωπαϊκά και ντόπια μονοπώλια από το τσάκισμα των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας. Γι' αυτό και δεν ξεγελιόμαστε απ' όσα προσπάθησαν να μας "πουλήσουν" στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου - αλλά και απ' όσα μας "πουλάνε" και μετά από αυτήν - οι πολιτικοί υπηρέτες της ΕΕ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο».

Το Δελτίο κυκλοφορεί από τους συλλόγους και τις ομάδες της ΟΓΕ σε όλη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ