Κυριακή 27 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Προσφορές

Τα μέλη και οι φίλοι των Εργατικών Συνδέσμων Αυστραλίας «ΑΤΛΑΣ» Σίδνεϊ και «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» Νιούκαστλ προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ναυτεργατών, 6.000 δολάρια Αυστραλίας, για την ενίσχυση του Κόμματος της εργατικής τάξης, που είναι το μόνο κόμμα που αγωνίζεται πραγματικά για τα συμφέροντα των εργαζομένων και γενικότερα του ελληνικού λαού.

***

Με αφορμή την επίσκεψη τιμής που έκανε η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στην Πολωνία, στη μνήμη όλων των ηρωικών μαχητών και μαχητριών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που υπέκυψαν στα βαριά τραύματά τους, νοσηλευόμενοι στο (μυστικό) Στρατιωτικό Νοσοκομείο 250 της Πολωνίας στο Βολίν - νοσοκομείο που ίδρυσε το 1949 η σοσιαλιστική κυβέρνηση της ΛΔ της Πολωνίας αποκλειστικά για τη νοσηλεία των τραυματιών μαχητριών και μαχητών του ΔΣΕ - ο συμμαχητής τους στο ΔΣΕ και από τους πρώτους νοσηλευόμενους εκεί Δημήτρης Ελευθεριάδης προσφέρει 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ που ανέδειξε τέτοιους ήρωες στους αγώνες του λαού μας.

***

H Elaine Βrennan, από το Νιούκαστλ Αυστραλίας, προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών, 500 δολάρια Αυστραλίας, στη μνήμη του συζύγου της JOHN BRENNAN.

Ο JOHN BRENNAN ήταν ηγετικό στέλεχος του ναυτεργατικού κινήματος της Αυστραλίας, γνωστός στην ελληνική παροικία. Πρωτοστάτησε δυναμικά για μακρό χρονικό διάστημα στον αγώνα για διεθνιστική αλληλεγγύη, ιδιαίτερα στους Ελληνες ναυτεργάτες και γενικότερα στον ελληνικό λαό στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που βρέθηκαν μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

***

Η σ. Πετρακίδου Τούλα από την Καβάλα πρόσφερε για τις ανάγκες της ΤΕ Καβάλας το ποσό των 100 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ