Σάββατο 26 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Αλλαξε σελίδα στα διοικητικά

Νέα σελίδα γύρισε στην ΠΑΟΚ όσον αφορά τα διοικητικά. Ο Πέτρος Καλαφάτης, ύστερα από αρκετά χρόνια μακριά από την προεδρεία του «Δικεφάλου», ανέλαβε και επίσημα τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Καλαφάτης προχώρησε στη συγκρότηση του νέου ΔΣ, στο οποίο συμμετέχει μεταξύ άλλων και η παλιά δόξα των «ασπρόμαυρων», Γιώργος Κούδας.

Ο Πέτρος Καλαφάτης μίλησε για το μείζον θέμα της παραμονής του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Μπατατούδη, που από τα χέρια του περνούν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά. «Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μείνει κοντά μας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δε θέλω να ξανακούσω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει διοίκηση και είναι ξέφραγο αμπέλι. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το νέο συμβούλιο και τα πρόσωπα που μετέχουν. Εχω πάρει τις εγγυήσεις από το Γιώργο Μπατατούδη πως δε θα ξαναπαρουσιαστούν προβλήματα οικονομικής φύσεως, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα εκτεθώ απέναντι στους φίλους μου οι οποίο κλήθηκαν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, ο υπεύθυνος των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βλάχος, παρουσίασε τη λίστα με τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες και σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι ποδοσφαιριστές έχουν μοιραστεί τα 740 εκατομμύρια από το 1 δισ. δραχμές που έπρεπε να εισπράξουν, μαζί με αυτά που θα τους μοιραστούν την ερχόμενη Τρίτη.

Από την άλλη, οι κυπελλούχοι Ελλάδας, φαίνονται απογοητευμένοι από τη στάση του Γιώργου Μπατατούδη απέναντί τους, καθώς χτες μοιράστηκαν μόνο το 20% από αυτά που τους οφείλονται, δηλαδή 150 εκατομμύρια και περιμένουν τις εξελίξεις που αναμένονται στις αρχές της επόμενης βδομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ