Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για το θάνατο του 10χρονου

Ελεύθεροι αφέθηκαν χτες, με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου, για την τραγωδία που σημειώθηκε τη Δευτέρα στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι Μυκόνου, όπου ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια θαλάσσιου φουσκωτού παιχνιδιού.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι δύο συλληφθέντες δεν χρειάζεται να μεταφερθούν στη Σύρο και ζήτησε από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου να συνεχιστεί η προανάκριση και αφού ολοκληρωθεί, θα οριστεί τακτική δικάσιμος. Η σορός του παιδιού αναμενόταν να μεταφερθεί χτες στο Νοσοκομείο Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ο 10χρονος, που συνοδευόταν από το νονό του, ζήτησε τη Δευτέρα να πάρει μέρος σε φουσκωτό θαλάσσιο παιχνίδι. Οταν το ταχύπλοο άρχισε να σέρνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω του μικρού κυματισμού στην περιοχή, ο 10χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα νερά. Ο χειριστής του σκάφους αντιλήφθηκε τι συνέβη και γύρισε για να ανασύρει το 10χρονο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα με την προπέλα του ταχύπλοου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ