Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΓΡΙΝΙΟ
Συσπείρωση ενάντια στη νέα φοροεπίθεση

Παράσταση στη ΔΟΥ Αγρινίου για την Πέμπτη 21 Αυγούστου και ώρα 10 π.μ. οργανώνουν οι συσπειρώσεις ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ. Η απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη που έγινε στο ΕΚ Αγρινίου την Τρίτη 12 Αυγούστου όπου συζητήθηκε η συνεχιζόμενη από κοινού επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου που δέχονται η εργατική τάξη, η μικρομεσαία αγροτιά και οι μικροΕΒΕ, με τελευταίο χτύπημα τη συνεχιζόμενη πολιτική της φοροεπιδρομής με τον ΕΝΦΙΑ.

Οπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση, «οι όποιες απόψεις που εκφράστηκαν από το υπουργείο περί σφαλμάτων - διαστρεβλώσεων και ότι θα γίνουν διορθώσεις δεν αλλοιώνουν το χαρακτήρα της επίθεσης. Οι φόροι θα παραμείνουν και τα λαϊκά νοικοκυριά θα βρεθούν σε ακόμη πιο δυσμενή θέση λόγω της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικροαγρότες, τους μικροΕΒΕ, τη νεολαία να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία, στους συλλόγους, στις Λαϊκές Επιτροπές, να δυναμώσουμε παραπέρα τη λαϊκή συμμαχία για να μπορέσουμε να βάλουμε φρένο στην πολιτική του καπιταλιστικού συστήματος, όπως εκφράζεται από κυβέρνηση - ΕΕ - κεφάλαιο.

Σας καλούμε όλους και όλες την Πέμπτη 21 Αυγούστου και ώρα 10 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Αγρινίου για να απαιτήσουμε:

-- Κατάργηση κάθε είδους χαρατσιών.

-- Καμιά αποδοχή σε κανένα φόρο από τις λαϊκές οικογένειες.

-- Πλήρη απαλλαγή πρώτης και δεύτερης κατοικίας που καλύπτουν λαϊκές ανάγκες.

-- Να μη φορολογηθεί η αγροτική γη των λαϊκών νοικοκυριών.

-- Να μην περάσει το μέτρο για τον έλεγχο στα σπίτια των ελεύθερων επαγγελματιών.

-- Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ