Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 23 ΑΤΟΜΑ, στην πλειοψηφία τους Ελληνες, συνελήφθησαν από λιμενικούς σε Αλεξανδρούπολη, Ιο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Σαμοθράκη, Χανιά και Χίο, από τις 8 έως και τις 18 Αυγούστου. Οι κατηγορούμενοι φέρεται να κατείχαν ναρκωτικές ουσίες. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν συνολικά 64 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, δύο κομμάτια κατεργασμένης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου, δύο αυτοσχέδια τσιγάρα περιέχοντα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους δύο γραμμαρίων, 1,42 γραμμάρια κοκαΐνης και τρεις μεταλλικοί τρίφτες με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ δύο δουλεμπόρων προχώρησε χτες τα ξημερώματα η Αστυνομία στην Καστοριά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Ελληνας, 37 ετών, και στο οποίο επέβαιναν μία 26χρονη και δύο άνδρες ηλικίας 26 και 24 ετών, στο ύψος της εξόδου του κόμβου Βογατσικού Καστοριάς. Τόσο ο οδηγός όσο και η 26χρονη συνελήφθησαν καθώς μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας τους δύο άνδρες έναντι χρηματικής αμοιβής. Ακόμα, προχτές το απόγευμα, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σάμου ένας 44χρονος που κατηγορείται πως διευκόλυνε μετανάστες να προσπαθήσουν να φύγουν από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους τρεις μετανάστες, ηλικίας 34, 37 και 28 ετών. Οπως ανακοινώθηκε, ο 44χρονος είχε φτάσει με τους τρεις άνδρες στο νησί και τους έδωσε εισιτήρια για τη Ζυρίχη της Ελβετίας, έναντι του ποσού των 150 ευρώ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΜΕΡΕΣ επανέρχεται το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιούλη του 2015. Συγκεκριμένα, η πρώτη μέρα επανεφαρμογής του μέτρου είναι η 15η Σεπτέμβρη και το «ωράριο», όπως και τις άλλες χρονιές, θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ (από Δευτέρα έως και Πέμπτη) και από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι τις Παρασκευές. Σημειώνεται πως οι κάτοχοι των περσινών ειδικών αδειών κυκλοφορίας στο μικρό δακτύλιο θα πρέπει να τις ανανεώσουν καθώς, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας, δεν ισχύουν και για την περίοδο 2014 - 2015.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ