Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία στη Μάνη

Σε οικονομικές διαφορές που άγγιζαν τα 800 ευρώ και αφορούσαν σε αναβολικές ουσίες, αποδίδει η Αστυνομία τη διπλή δολοφονία που σημειώθηκε στην Καρδαμύλη. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, δράστες είναι δύο 18χρονοι που έχουν συλληφθεί και έχουν ομολογήσει την πράξη τους. Οπως τονίστηκε, ο ένας από τους τελευταίους είχε παραγγείλει σκευάσματα από τον 26χρονο πριν από περίπου τρεις μήνες, πληρώνοντας το ποσό των 800 ευρώ χωρίς όμως να παραλάβει τις παράνομες ουσίες. Αφού, λοιπόν, έκλεισε ραντεβού με τον 26χρονο, στο οποίο παραβρέθηκε και ο 25χρονος με πρόσχημα την αγορά ενός αυτοκινήτου, τους «παρέσυρε» σε ερημική τοποθεσία.

Εκεί ο 18χρονος μαζί με τον συνομήλικό του διαπληκτίστηκαν με τα θύματα και ο τελευταίος τους πυροβόλησε πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα επτά φορές. Στη συνέχεια, μετέφεραν τα θύματα στο σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί τους και εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα τους στο πάρκινγκ ξενοδοχείου της Καλαμάτας. Τα τσαντάκια τόσο του 26χρονου όσο και του 25χρονου εντοπίστηκαν σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του ενός δράστη.

Στην κατοχή των δύο κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρεις καραμπίνες (εκ των οποίων η μία αποτελούσε το όπλο του εγκλήματος), μαχαίρια, καπνογόνα και σφαίρες. Μάλιστα, στο σπίτι του δεύτερου 18χρονου, βρέθηκαν και 6,5 γραμμάρια χασίς. Αξίζει να σημειωθεί πως σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 26χρονος είχε τατουάζ από τα οποία ξεχώριζαν φασιστικά, ναζιστικά εμβλήματα, όπως σβάστικες, το «Ελλάς ή τέφρα», ενώ από την άλλη, ο 25χρονος, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε, εξυμνούσε τη χούντα. Τατουάζ με σβάστικα φέρεται να είχε και ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ