Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΖΙΜΠΡΟΥ - ΠΑΟΚ 1-0
Ο ίδιος το... δυσκόλεψε

Τον πήχη της δυσκολίας ανέβασε ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μετά τη χτεσινή ήττα στο Κισινάου της Μολδαβίας από τη Ζίμπρου με 1-0. Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων ο «Δικέφαλος» παραμένει το φαβορί για τον δεύτερο αγώνα, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολα γι' αυτόν. Οι «ασπρόμαυροι», παρά τις όποιες εμφανείς αδυναμίες λόγω της πρώτης επίσημης υποχρέωσής τους, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία στο παιχνίδι χάνοντας αρκετές φάσεις και έχοντας ιδιαίτερα κινητικούς στην επίθεση τους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Μακ. Ωστόσο οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ και τα πράγματα παρέμειναν ρευστά, με τους γηπεδούχους και χάρη στην είσοδο του Βισνιάκοφ να ...ξεθαρρεύουν μπροστά εκμεταλλευόμενοι και κάποια κενά που υπήρχαν στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ετσι, στο 86' κατάφεραν να πετύχουν με τον Μπούργκιου το γκολ ενώ μάλιστα στο 89' είχαν και δοκάρι με τον Αλεξέεφ.

Ζίμπρου: Ρούσου, Εργάν, Πάβλιουτσεκ, Μπούργκιου, Τζάρνταν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Σπατάρου (61΄ Βισνάκοφς), Αμανί (69' Αλεξέεφ), Κεπτίνε (82΄ Ντιαλό), Γκρόσου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (79΄ Σπυρόπουλος), Ρατς, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης (67΄ Μάρτενς), Μαντούρο, Σαλπιγγίδης, Μακ (66΄ Περέιρα), Αθανασιάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ