Τρίτη 26 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΙΤΣΑΣ
Διαμαρτυρία αύριο στα Γιάννενα

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνει ο Αγροτικός Σύλλογος Ζίτσας αύριο Τετάρτη, στις 11 π.μ. στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιάννενα και στην Περιφέρεια Ηπείρου. Καλεί τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους να αντιδράσουν στην πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που τους ξεκληρίζει.

Στις περιοδείες και τις συσκέψεις που πραγματοποίησε το ΔΣ του Συλλόγου στα χωριά της περιοχής για την προετοιμασία της κινητοποίησης, οι αγροτοκτηνοτρόφοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το κόστος παραγωγής συνεχώς αυξάνεται και την ίδια στιγμή οι εξισωτικές αποζημιώσεις περικόπτονται.

Σοβαρό πρόβλημα αποτελούν και τα κρούσματα καταρροϊκού πυρετού στις περιοχές Πωγωνίου, Κόνιτσας και Ζίτσας, με δεδομένη την υποστελέχωση των κτηνιατρικών υπηρεσιών της Ηπείρου και τη μεταφορά του προβλήματος και του κόστους για την αντιμετώπισή του στις δικές τους πλάτες. Παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για την εξεύρεση λύσης σχετικά με τις αποζημιώσεις, η ανησυχία τους δε μειώνεται στο ελάχιστο καθώς βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο σημείο που δεν θα μπορούν πλέον να παράγουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ