Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Καταλήγει σε Δερμιτζάκη ο Εργοτέλης

Ο Παύλος Δερμιτζάκης φέρεται να είναι προ των πυλών του Εργοτέλη και ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αντικαθιστώντας τον Φεράντο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τεχνικός έγινε ο πρώτος προπονητής στη Super League που φεύγει από σύλλογο μετά από τις δύο ήττες των Κρητικών από Πανιώνιο και Καλλονή, με τον Ελληνα προπονητή να είναι προ των πυλών της ομάδας.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντά στην απόκτηση του 35χρονου Σέρβου επιθετικού με θητεία στον ΠΑΟΚ Ζβόνιμιρ Βούκιτς είναι η Βέροια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που ψάχνει μια ακόμη λύση για την επίθεση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αρθροσκόπησης υποβλήθηκε χτες ο Μπρίτο και θα λείψει από τις υποχρεώσεις του Ατρόμητου τουλάχιστον ένα μήνα. Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο και ν' αρχίσει τη διαδικασία αποκατάστασης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια, αναλαμβάνοντας αυτήν τη φορά χρέη σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική για τους Πειραιώτες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τρεις βδομάδες θα μείνει ο γκολκίπερ του Πλατανιά Κέβιν Ολιμπά, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ