Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Στο ΣΕΓΑΣ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

ΣΤΙΒΟΣ: Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανέθεσε στο ΣΕΓΑΣ τη διεξαγωγή της Α΄ κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων του 2015. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί 20 - 21 Ιούνη στο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο, και αναμένεται να συγκεντρώσει κορυφαίους αθλητές από την Ευρώπη. Μάλιστα, στην ίδια πόλη είχε διεξαχθεί το 2006 κατηγορία του Κυπέλλου «Μπρούνο Τζάολι», προγόνου της σημερινής διοργάνωσης. Στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων του 2015, όπου μετέχει και η Ελλάδα με στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, θα πάρουν μέρος οι εξής χώρες: Ελλάδα, Ολλανδία, Τσεχία, Τουρκία, Ρουμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Λιθουανία, Ελβετία, Λετονία.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Την πρόβα τζενεράλε πριν τις υποχρεώσεις τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη (22 - 28 Σεπτέμβρη) θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα μέλη της Εθνικής Ομάδας, μέσω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στο Καζάν από αύριο (5 Σεπτέμβρη) και μέχρι την Κυριακή (7 Σεπτέμβρη). Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν στο ανσάμπλ οι αθλήτριες Ελένη Δόικα, Σταυρούλα Σαμαρά, Ζωή Κοντογιάννη, Λαμπρινή Βλαχογιάννη, Αναστασία Γιουβανάκη, Στεφανία Μήτσανα, ενώ στο ατομικό θα μετέχουν οι Βαρβάρα Φίλιου και Κορίνα Αλευρογιάννη.

ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ: Την αποστολή που θα μετέχει στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ομαδικού στο Πινγκ - Πονγκ που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα (24 έως 28 Σεπτέμβρη) ανακοίνωσε χτες η ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος. Η ελληνική ομάδα των ανδρών, η οποία κατέχει τον τίτλο της δευτεραθλήτριας Ευρώπης από την προηγούμενη διοργάνωση, αποτελείται από τέσσερις αθλητές, τους: Παναγιώτη Γκιώνη, Καλλίνικο Κρεάνγκα, Κώστα Παπαγεωργίου και Τάσο Ρηνιώτη. Την Εθνική Γυναικών, που θ' αγωνιστεί στη 2η κατηγορία της διοργάνωσης (Challenge Division), αποτελούν οι Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Αγγελίνα Παπαδάκη και Φιλαρέτη Εξάρχου.

ΠΟΛΟ: Τους αντιπάλους του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθει σήμερα ο Ολυμπιακός από την κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Σημειώνεται πως οι «ερυθρόλευκοι», μαζί με τις Μπαρτσελονέτα, Γιουγκ, Εγκερ, Μπρέσια, Σπαντάου, Γαλατασαράι και Παρτιζάν, έχουν προκριθεί κατευθείαν στη φάση των ομίλων, τους οποίους θα συμπληρώσουν και 4 ομάδες από τη β' φάση των προκριματικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ