Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ο Οκτώβρης των ντέρμπι

Ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας των ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Super League όπως προκύπτει από την επισημοποίηση του προγράμματος μέχρι την 7η αγωνιστική που ανακοίνωσε χτες η διοργανώτρια. Βάσει του συγκεκριμένου, οι... τόνοι ανεβαίνουν στις 5/10 όταν και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20.30) ενώ στις 26/10 υπάρχει το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, επίσης στο Φάληρο (19.30).

  • Εκτακτο ΔΣ αποφάσισε η Super League την επόμενη βδομάδα με θέμα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ ΟΦΗ και Πανιώνιος. Οι δύο ΠΑΕ έχουν προσφύγει στον πτωχευτικό κώδικα και στο αίτημα υπαγωγής τους έχουν βάλει οφειλές προς παίκτες. Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις έχουν καταστεί τελεσίδικες από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ τότε υπάρχει παράβαση του άρθρου 35 του ΚΑΠ και βάσει αυτού θα πρέπει η ΕΠΟ ή η αρμόδια διοργανώτρια αρχή να επιληφθούν του θέματος και να επιβάλουν την προβλεπόμενη ποινή που είναι ο αποκλεισμός για όσο διάστημα διαρκεί η παράβαση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στη μετεγγραφή του Γιάννη Κοντοέ προχώρησε ο Ατρόμητος. Ο 28χρονος αμυντικός επιλέχτηκε για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την πώληση του Κώστα Γιαννούλη στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Οπως αναμενόταν, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μερών, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Εργοτέλη και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αντικαθιστώντας τον Ισπανό Φεράντο.

ΟΦΗ: Σε ανάκληση εν μέρει της απόφασής της που αφορούσε τον ΟΦΗ προχώρησε χτες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά την κατάθεση από πλευράς Κρητικών φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League o Παναιτωλικός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ