Τρίτη 16 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Πρεμιέρα στα δύσκολα για Ολυμπιακό

Στα δύσκολα με το... καλημέρα των υποχρεώσεών του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει απόψε ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου την Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45, ΝS2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται σήμερα να πάρουν ...θετικό βαθμό στην πλέον δύσκολη αποστολή του ομίλου κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του περσινού τελικού αλλά και να σπάσουν τη δυσμενή παράδοση που έχουν στις πρεμιέρες των αγώνων τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και ιδιαίτερα εντός έδρας (μόνο ήττες από το 2009).

Παρά το μέγεθος του αντιπάλου στον Ολυμπιακό δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι, με τον τεχνικό της ομάδας, Μίτσελ, να εστιάζει στην ετοιμότητα και την εμπειρία των παικτών για τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο προπονητής του Ολυμπιακού διευκρίνισε πως η νίκη παραμένει ζητούμενο για την ομάδα του και σκοπός της είναι να κάνει το παιχνίδι της ανεξαρτήτως αντιπάλου. Στο αγωνιστικό μέρος, μια θέση στην επίθεση φαίνεται να είναι ακόμα ανοιχτή για τη βασική ενδεκάδα και παίζεται ανάμεσα σε Μήτρογλου, Διαμαντάκο, Μπενίτες.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με την ψυχολογία στα ύψη, μετά και τη νίκη επί της Ρεάλ για το πρωτάθλημα (2-1), έρχεται στο Φάληρο η Ατλέτικο Μαδρίτης με μόνο πρόβλημα την τιμωρία (από την ΟΥΕΦΑ) του τεχνικού της, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος θα βρίσκεται στην εξέδρα και όχι στον πάγκο.

  • Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Γιουβέντους θα φιλοξενήσει τη Μάλμε (21.45 NS7). Τα υπόλοιπα παιχνίδια σήμερα είναι (21.45): Ντόρτμουντ - Αρσεναλ (ΝS1), Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία (NS3), Λίβερπουλ - Λοντογκόρετς (ΝS6), Mονακό - Λεβερκούζεν, Μπενφίκα - Ζενίτ, Γαλατασαράι - Αντερλεχτ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ