Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Καμιά ανοχή στο φασισμό

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, και ειδικότερα, με αφορμή την εκλογή μελών της επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας, οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», απαίτησαν να μην εκλεγεί σε αυτή την επιτροπή, και στις υπόλοιπες, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Απαίτησαν να μην υπάρχει καμία διευκόλυνση της δράσης της από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Παίρνοντας το λόγο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, και αφού πρώτα επιδόθηκε σε ένα αντικομμουνιστικό παραλήρημα, μίλησε για «υποτιθέμενη δολοφονία Φύσσα», ενώ στη συνέχεια ανέσυρε το αισχρό ψέμα των χρυσαυγιτών ότι «ο δολοφόνος ήταν μέλος του ΚΚΕ».

Οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσαν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου να τοποθετηθούν στα όσα εμετικά ξεστόμισε ο χρυσαυγίτης.

Κανένας σύμβουλος της πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης δεν πήρε το λόγο. Δεν τοποθετήθηκε ούτε ο περιφερειάρχης, κ. Καρυπίδης, ούτε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Δακής. Στάση που σηματοδοτεί ανοχή απέναντι στο φασισμό.

Οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν την ανάγκη απομόνωσης των φασιστών και καλούν τους μαζικούς φορείς να πάρουν πρωτοβουλίες σε αντίστοιχη κατεύθυνση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ