Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Εύκολα ο ΠΑΟ... δεν έλειψαν οι εκπλήξεις

Εχοντας τη φόρα από τη νίκη του στην Κρήτη επί του Πλατανιά ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα και από το Βόλο χτες επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού για την 1η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» αν και με αλλαγές στο βασικό σχήμα τους ήταν ανώτεροι αγωνιστικά των γηπεδούχων, πιο απειλητικοί και είχαν την κατοχή της μπάλας. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» αρκέστηκαν σε παιχνίδι αντεπιθέσεων, το οποίο τους απέφερε κάποιες ελάχιστες ευκαιρίες. Το γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Αντζακούν (18').

Στην Κομοτηνή η ΑΕΚ έμεινε όρθια απέναντι στον Πανθρακικό με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0. Ενα αποτέλεσμα με ιδιαίτερη σημασία για τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη επίσημη κόντρα τους με ομάδα της Super League εδώ και ενάμιση χρόνο.

Πάντως, από τη δεύτερη δόση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής δεν έλειψαν και οι λεγόμενες μίνι εκπλήξεις με... θύματα ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Στη Ν. Σμύρνη ο Φωστήρας υποχρέωσε τον γηπεδούχο Πανιώνιο σε λευκή ισοπαλία (0-0) ενώ στη Ζάκυνθο η τοπική ομάδα ήρθε 1-1 με τον ΟΦΗ. Η Καλλονή στην έδρα της δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τυρνάβου (1-1).

Τα αποτελέσματα ανά όμιλο:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 0-1, Πανιώνιος - Φωστήρας 0-0. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 3, Φωστήρας 1, Πανιώνιος 1, Παναχαϊκή 0.

3ος ΟΜΙΛΟΣ: Ξάνθη - Νίκη Βόλου 1-0 (82' Ράνος). Ζάκυνθος - ΟΦΗ 1-1 (45' Μακρής - 68' Βαρέλα). Η βαθμολογία: Ξάνθη 3, ΟΦΗ 1, Ζάκυνθος 1, Νίκη Βόλου 0.

4ος ΟΜΙΛΟΣ: Ηρακλής - Λεβαδειακός 1-1, Πλατανιάς - Εθνικός Γαζώρου 3-1. Η βαθμολογία: Πλατανιάς 3, Ηρακλής 1, Λεβαδειακός 1, Εθνικός Γαζώρου 0.

5ος ΟΜΙΛΟΣ: Ηρακλής Ψαχνών - Ατρόμητος 0-1, Πανθρακικός - ΑΕΚ 0-0. Η βαθμολογία: Ατρόμητος 3, ΑΕΚ 1, Πανθρακικός 1, Ηρακλής Ψαχνών 0.

6ος ΟΜΙΛΟΣ: Βέροια - Ερμιονίδα 4-1, Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης 2-2. Η βαθμολογία: Βέροια 3, Εργοτέλης 1, Απόλλων Σμύρνης 1, Ερμιονίδα 0.

7ος ΟΜΙΛΟΣ: Καλλονή - Τύρναβος 1-1, Αιγινιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-4. Η βαθμολογία: Αστέρας Τρ. 3, Καλλονή 1, Τύρναβος 1, Αιγινιακός 0.

8ος ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 0-1.

Αυλαία σήμερα

H αυλαία της 1ης αγωνιστικής κλείνει σήμερα με τρία παιχνίδια. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες του 2ου ομίλου όπου ξεχωρίζει η ...σαλονικιώτικη κόντρα μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΠΑΟΚ (19.00 ΟΤΕ Sport 2). Για τον ίδιο όμιλο ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα (16.30 OTE Sport 2) σε μια άτυπη ρεβάνς της πρόσφατης κόντρας για το πρωτάθλημα. Επίσης, για τον 8ο όμιλο θα γίνει το παιχνίδι Παναιτωλικού - Χανίων (16.30 ΟΤΕ Sports 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ