Σάββατο 4 Οχτώβρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 11 π.μ. οι ΚΟ Εμπορίου του Τομέα Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «"Κόμμα παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5Β). Την παρουσίαση θα κάνει ο Δ. Ξεκαλάκης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. οι ΚΟ Γκύζη και Τουρκοβουνίων του Τομέα Α' Αθήνας της ΚΟ Αττικής καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ρ. Π. Ντατ «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», στο Πολιτιστικό Κέντρο (Βαφειοχωρίου & Καρολίδου). Την παρουσίαση θα κάνει ο Φ. Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. οι ΚΟ Κάτω Πετραλώνων του Τομέα Α' Αθήνας της ΚΟ Αττικής καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «"Κόμμα παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ», στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61). Την παρουσίαση θα κάνει ο Σπ. Μπότσης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ