Τετάρτη 15 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αποφάσισαν απεργία στη «Forthnet - Netmed»

Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη απεργία, την Παρασκευή, 24 Οκτώβρη, πήραν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Forthnet - Netmed» στη Γενική τους Συνέλευση που έγινε την περασμένη Δευτέρα.

Το Σωματείο Εργαζομένων «Forthnet - Netmed» χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και τη στάση εργασίας που είχε προκηρύξει για τις ώρες διεξαγωγής της: «Ηταν μια σκληρή αναμέτρηση που μας γεμίζει με εμπειρία και φανερώνει το δρόμο για τη συνέχεια και την κλιμάκωση του αγώνα. Με τη συμμετοχή μας δώσαμε απάντηση στην εργοδοσία και τους μηχανισμούς της που μας θέλουν υποταγμένους και φοβισμένους», σημειώνει.

Το Σωματείο διεκδικεί: Να υπογραφεί Επιχειρησιακή Σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς, διεύρυνση των δικαιωμάτων και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Να μετατραπούν άμεσα οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου για τους επενοικιαζόμενους συναδέλφους, να προσληφθούν από τη «Forthnet», στην προοπτική υπογραφής Επιχειρησιακής Σύμβασης για όλους τους συναδέλφους. Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις. Να σταματήσει η πίεση και η εντατικοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ