Παρασκευή 17 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Διακοπή λειτουργίας για 20 ΙΕΚ

Τη διακοπή της λειτουργίας όσων ιδιωτικών ΙΕΚ οφείλουν στο Δημόσιο εξήγγειλε χτες ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Α. Λοβέρδος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου που κατέθεσε ο ίδιος, με τίτλο «Ερευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις».

Ο υπουργός μοίρασε στους βουλευτές λίστα με 20 ΙΕΚ τα οποία συνολικά οφείλουν στο Δημόσιο (ασφαλιστικά ταμεία κ.ά.) 50.887.710,81 ευρώ και όπως δήλωσε όσα δεν θα είχαν εξοφλήσει τις οφειλές τους μέχρι και χτες το μεσημέρι, από σήμερα θα είναι κλειστά. Οι σπουδαστές που έχουν εγγραφεί σε αυτά τα ΙΕΚ θα συνεχίσουν, σύμφωνα με τον υπουργό, τις σπουδές τους σε δημόσια ΙΕΚ.

Τα ΙΕΚ που οφείλουν είναι: CAMPUS ΕΠΕ, ΙΕΚ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ, ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, ΩΜΕΓΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΕ ΕΝΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΑΕ, «ΧΡΥΣΗ ΚΤΕΝΑ» Π. ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ, ΙΕΚ ΕΨΙΛΟΝ, ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΗΜΑΚΗ ΑΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΕ, ΚΟΡΕΛΚΟ ΑΕΕ, ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ, Κ.ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΖΥΓΟΣ, ΔΕΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ, ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΛΑΒΕΡΝ, ΙΕΚ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑ ΕΠΕ και ΞΥΝΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ