Σάββατο 18 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σωματείων και μαζικών φορέων

Απάντηση στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα οικονομικά των κομμάτων, που νομιμοποιεί τη συναλλαγή κομμάτων και βουλευτών με επιχειρηματικά συμφέροντα, την ίδια ώρα που στο όνομα της «διαφάνειας» προωθεί το φακέλωμα του λαού, δίνουν οι νέες αποφάσεις σωματείων και μαζικών φορέων που προστίθενται στις δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους φορείς που καταδικάζουν το αντιδραστικό νομοθέτημα και τονίζουν ότι πρέπει να μείνει στα χαρτιά.

Στους φορείς που έχουν υιοθετήσει σχετικά ψηφίσματα προστίθενται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας, το Σωματείο Εργαζομένων στον όμιλο επιχειρήσεων «INTRACOM», το Σωματείο Εργαζομένων στην «ΕΒΓΑ», το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος», ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αχαΐας «Ειρήνη», ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Καθηγητών Ωδείων Αναγνωρισμένων, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας Καστοριάς. Επίσης, 40 Σύλλογοι και Ομάδες της ΟΓΕ.

Στα Δημοτικά Συμβούλια που έχουν πάρει ανάλογες αποφάσεις προστίθενται τα Συμβούλια των Δήμων Πάτρας, Μεγάρων, Αιγάλεω και Ζωγράφου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ