Κυριακή 19 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Συνεχίζεται με περιοδείες και συγκεντρώσεις
Στην Αττική

Αύριο, Δευτέρα

-- Η ΤΟ Καλλιτεχνών καλεί σε συγκέντρωση, στις 7.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ» με θέμα: «Διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις». Θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε συγκέντρωση, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα του συνδικάτου Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5οςόροφος). Θα μιλήσει ο Χ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ., συγκέντρωση στον Κορυδαλλό στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, αίθουσα Πλειάδες, με ομιλήτρια τη Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., συγκέντρωση στο Ε' Διαμέρισμα Πειραιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε' Δημοτικής Κοινότητας (Καλλέργη 142, 1οςόροφος) με ομιλητή τον Γ. Τούσσα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στα γραφεία της περιφέρειας στο Νότιο Τομέα με ομιλητή τον Θ. Κοτζαμπασάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

Την Τετάρτη, 22/10

-- Στις 6.30 μ.μ., συγκέντρωση στη Νίκαια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10), με ομιλητή τον Γ. Τούσσα.

-- Στις 6.30 μ.μ., συγκέντρωση στη Δραπετσώνα, στο Α' ΚΑΠΗ Δραπετσώνας (Πόντου 60), με ομιλητή τον Β. Μαρούπα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

Στην Πελοπόννησο

Αύριο, Δευτέρα

-- Στα Δεμένικα στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 3 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Royal Mare» («Aldemar»), περιοδεία με τον Γ. Στεφανάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ