Σάββατο 1 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προβολή κινηματογραφικής ταινίας

Σε δωρεάν προβολή κινηματογραφικής ταινίας με έντονο παιδαγωγικό περιεχόμενο καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου». Η προβολή θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., στον κινηματογράφο «Οσκαρ» (Αχαρνών 330, ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια).

Θα προβληθεί η ταινία «Το φως που σβήνει» (2000) σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου και σενάριο Δέσποινας Τομαζάνη, με τους: Αλέκο Αλεξανδράκη, Βίκυ Βολιώτη, Vladimir Golosinsky, Ελισάβετ Ναζλίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Μπάμπη Χατζηδάκη, Στέλλα Γιάννη.

Πρόκειται για την ιστορία του δωδεκάχρονου Χρήστου, που ζει στη Χάλκη και διαθέτει ένα εκπληκτικό ταλέντο στη μουσική αλλά ταυτόχρονα είναι καταδικασμένος να τυφλωθεί από μία σπάνια αρρώστια. Ιδιόρρυθμος πλέον και μοναχικός, ο Χρήστος βρίσκει διέξοδο στη φύση και στον ονειρικό κόσμο μιας σπηλιάς, συλλέγοντας φυσικούς ήχους που μετατρέπει σε μουσικές συνθέσεις στο βιολί του. Στο νησί όλα αλλάζουν όταν καταφτάνει η νεοδιόριστη δασκάλα Μαρία, η οποία αναπτύσσει μεγάλο ενδιαφέρον για τις ιδιαίτερες ικανότητες του Χρήστου, ο οποίος όμως εξακολουθεί να αδιαφορεί για το σχολείο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ