Κυριακή 2 Νοέμβρη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις, εκδηλώσεις - συζητήσεις

Την Τρίτη, 4/11

-- Στη 1 μ.μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «100 χρόνια από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Χρήσιμα διδάγματα για το σήμερα». Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Την Πέμπτη, 6/11

-- Στη 1 μ.μ. στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με το ίδιο θέμα. Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας.

-- Στη 1 μ.μ. στη Νομική Σχολή θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Ρ. Π. Ντατ «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αρης Ευαγγελίδης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή, 7/11

-- Στις 3 μ.μ. στη Φυσικομαθηματική Σχολή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η πορεία του φοιτητικού κινήματος. Τι φοιτητικό κίνημα έχουμε ανάγκη σήμερα». Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Τετάρτη, 12/11

-- Στη 1 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Ρ. Π. Ντατ «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αρης Ευαγγελίδης.

Την Πέμπτη, 13/11

-- Στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθήνας (οδός Ακαδημίας) στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» η Τομεακή Οργάνωση Εκπαιδευτικών διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα 1950-1967». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ