Τετάρτη 6 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια απαντούν ενάντια στον «τρομονόμο» ο λαός και οι εργαζόμενοι σε όλη την επικράτεια της χώρας. Από τις εκδηλώσεις και τις συσκέψεις, οι αντιδράσεις κατά του «τρομονόμου» περνούν πλέον στις μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις. Από την Αθήνα και την Πάτρα ως την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή ο λαός με κινητοποιήσεις ζητάει να μην περάσει αυτό το «τρομονομοθέτημα» που συρρικνώνει και βάζει στο «γύψο» ατομικά δικαιώματα και δημοκρατικές ελευθερίες του πολίτη.

Ο λαός της χώρας μας δίνει μαζικό και μαχητικό «παρών» στις κινητοποιήσεις και εκφράζει τη ριζική αντίθεσή του στο «τρομονομοθέτημα», που στοχεύει στην καταστολή των αγώνων του λαού και όχι στην τρομοκρατία.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία, μαζικοί φορείς, επαγγελματικές οργανώσεις, δικηγορικοί σύλλογοι, νεολαιίστικες και γυναικείες οργανώσεις, οι κατά τόπους επιτροπές ειρήνης κλπ.

Το μαζικό λαϊκό κίνημα του τόπου μας διεκδικεί όλο και πιο μαζικά, όλο και πιο μαχητικά τα δικαιώματά του για κοινωνική ασφάλιση, δημόσια υγεία, δωρεάν παιδεία, αξιοπρεπή ζωή και δε δέχεται νόμους που θα περιορίζουν τις ελευθερίες του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ