Τετάρτη 6 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 95
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ - ΕΠΟ
Ναι μεν αλλά

Ναι μεν αλλά... Ετσι αντιμετώπισε το αίτημα της ΕΠΑΕ γι' αναδιάρθρωση των κατηγοριών το ΔΣ της ΕΠΟ. Με ψήφους 8 - 5 τα μέλη της Ομοσπονδίας δέχονται μεν τις αλλαγές αλλά όπως προβλέπουν οι κείμενες διατάξεις, όπερ σημαίνει, από τη μεθεπόμενη περίοδο. Κατά συνέπεια τα μπαράζ θα γίνουν κανονικά. Δηλαδή την περίοδο 2001-2002 θα μετέχουν 14 ομάδες στην Εθνική Κατηγορία, 14 στην Α' και 16 στη Β'. Την περίοδο 2002-2003, μετά από τις σχετικές τροποποιήσεις στις προκηρύξεις των εθνικών πρωταθλημάτων, θα μετέχουν 16 ομάδες στην Εθνική Κατηγορία, 16 στην Α' Κατηγορία, 32 (χωρισμένες σε δύο ομίλους των 16) στη Β' Κατηγορία, ενώ θα θεσπιστεί και το περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κώστας Αλεξανδρίδης, σχολιάζοντας την απόφαση είπε: «Εγινε δεκτό το αίτημα της ΕΠΑΕ για αναδιάρθρωση, αλλά επειδή αυτή η απόφαση έρχεται σε αντίθεση με τον ΚΑΠ θα ισχύσει από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. Ελπίζουμε ότι θα μπει κανονικά η απόφαση στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων από την ΕΠΑΕ». Στη συνέχεια η λίγκα (αναγκαστικά) συνεδρίασε και όρισε τις αναμετρήσεις των μπαράζ. Για την εθνική κατηγορία ΟΦΗ - Γιάννενα (στη Ρόδο λόγω τιμωρίας) και Παναχαϊκή - Πανηλειακός θα συναντηθούν 10, 13 και 17 του Ιούνη. Ενώ για την Α' κατηγορία Αίγιο - Ναυπακτιακός και Παναιτωλικός - Αγ. Νικόλαος στις 9, 12 και 16 του ίδιου μήνα, με κοινή ώρα έναρξης στις 20.30.

  • Η ΕΠΑΕ ανακοίνωσε χτες ότι στις 23 του Σεπτέμβρη θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Εθνικής Κατηγορίας το οποίο θα ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα. Στις 30 του Σεπτέμβρη αρχίζει το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Η κλήρωση και των δύο πρωταθλημάτων θα γίνει στις 16 του Ιούλη. Η απολογιστική ΓΣ της ΕΠΑΕ θα διεξαχθεί στις 6 του Ιούλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ