Τετάρτη 6 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 95
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Η αγωνία στο κατακόρυφο

Τη νίκη, που θα τη διατηρήσει εντός της διεκδίκησης για μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος, αναζητά η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) στον δεύτερο ημιτελικό. Για την Ενωση το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... δίχως αύριο αφού μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι με 84-80 εάν χάσει και σήμερα αποχαιρετά το στόχο που είχε για το πρωτάθλημα. Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν αφού σήμερα θα έχουν και τους οπαδούς τους στο πλάι τους ενώ ελπίζουν να τύχουν σε καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία απ' ό,τι στον πρώτο αγώνα. Βέβαια, εκτός της διαιτησίας οι παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς θα πρέπει να είναι και πιο συγκεντρωμένοι ώστε να αποφύγουν τραγικά λάθη όπως αυτά του Μπετς στον πρώτο αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα, που άνοιξαν το δρόμο για την ήττα. Οπως τονίζει ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ Δήμος Ντικούδης, αυτό που προέχει τώρα είναι να ξεχαστεί ο αγώνας της Κυριακής και να επικεντρωθούν όλοι στον σημερινό αγώνα: «Χάθηκε μια ευκαιρία, αλλά η σειρά των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό δεν τελείωσε. Μπορούσαμε να φύγουμε νικητές από το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά τα λάθη που κάναμε στις δύο τελευταίες φάσεις μάς στέρησαν το 1-0 και τώρα θα προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε, ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό σε ένα τρίτο ματς. Είμαστε ικανοί και εμείς για τη μεγάλη υπέρβαση, αρκεί να πιστέψουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Στην αντίπερα όχθη στον Παναθηναϊκό επικρατεί αισιοδοξία και για σημερινό θετικό αποτέλεσμα καθώς, όπως τονίζουν, θα παίξουν με τον αέρα της πρώτης νίκης αλλά και χωρίς άγχος αφού εάν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι τότε αυτό θα γίνει παρουσία οπαδών τους. Το κλίμα στην ομάδα είναι ευχάριστο μετά και τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ότι θέλει να μείνει στην ομάδα.

  • Χτες αργά το βράδυ ίσως κρινόταν μια θέση του τελικού αφού εάν ο Ολυμπιακός κατάφερνε να νικήσει στο ΣΕΦ το Περιστέρι τότε θα σφράγιζε και τυπικά το εισιτήριο μετά την πρώτη νίκη στην έδρα των Περιστεριωτών με 85-83. Στην αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούμε σε τρίτο παιχνίδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ