Τετάρτη 6 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 77
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
Απογραφή για τις θερινές διακοπές

Αρχίζει σήμερα η διαδικασία απογραφής των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στο θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας. Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία διανομής της Εργατικής Εστίας από σήμερα 6 έως 8 Ιούνη και από 12 έως 15 Ιούνη, κατά τις ώρες 8.30 π.μ. - 6.00 μ.μ. και από 19 Ιούνη μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατά τις ώρες 8.00 π.μ. - 2.00 μ.μ.

Μαζί τους θα πρέπει να έχουν το ατομικό βιβλιάριο ενσήμων και οικογενειακό, αν απαιτηθεί, βιβλιάριο ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα και εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας, για να δηλώσουν την εκδρομή και το χρονικό διάστημα που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται τη Δεύτερα της εβδομάδας που πρόκειται να ταξιδέψουν. Η απογραφή θα αφορά μόνο τις εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 7 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου. Σημειώνεται ότι όσοι δικαιούχοι δεν έχουν τα 50 απαιτούμενα ένσημα του 2001, μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εάν έχουν 200 ένσημα του περασμένου χρόνου και οι οικοδόμοι 100 ένσημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ