Τρίτη 11 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις

Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Γάλακτος - Ποτών - Τροφίμων την Κυριακή 16 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ. στο ΕΚΑ. Το Συνδικάτο καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας (εργολαβικοί, εποχικοί, ενοικιαζόμενοι), να πάρουν μέρος στη συνέλευση: «Να βάλουμε τους στόχους μπροστά στις εκλογές του Συνδικάτου, να συζητήσουμε πώς θα ενισχύσουμε το Συνδικάτο μας, τη δύναμή μας, ώστε με μεγαλύτερες δυνάμεις και πείσμα να δώσουμε τους αγώνες για τα δικαιώματά μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κάλεσμά του.

Κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση απευθύνει και το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας. Η συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 19 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορυδαλλού το Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. Επίσης Γενική Συνέλευση θα κάνει την Πέμπτη 13 Νοέμβρη και το Παράρτημα Βόρειου Τομέα, στις 6.30 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (στάση ΗΣΑΠ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ).

Ξεκίνησαν χτες, Δευτέρα, και συνεχίζονται σήμερα και αύριο οι εκλογές της Ενωσης Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής. Οι εκλογές γίνονται από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στην αίθουσα του Σωματείου Ιδιοκτητών Τριτόνων Φορτηγών (ΣΕΙΤΦΑ) (Ιωαννίνων 6 και Πέτρας, Κολωνός). Η «Αγωνιστική Συνεργασία Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής» απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ