Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει τη δίωξη του Δήμου Κουμπούρη

Τη δίωξη του Δήμου Κουμπούρη, προέδρου της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ. Ο Δήμος Κουμπούρης καλείται να δικαστεί στις 15 Δεκέμβρη με την κατηγορία ότι το Μάρτη του 2010 στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης έπαιζε ρόλο «υποκινητή» σε διαδήλωση ενάντια στα διόδια. Η πρεμούρα της Δικαιοσύνης να υπερασπιστεί την ιδιοκτησία και τα κέρδη της εταιρείας που διαχειρίζεται τα διόδια είναι τέτοια, που ασκεί τη δίωξη στο σωρό, αφού ο Δήμος Κουμπούρης δεν παρευρισκόταν καν σε αυτήν την κινητοποίηση!

Σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν, να βάλουν φραγμό στην προσπάθεια του ταξικού κινήματος να οργανώσει την πάλη της εργατικής τάξης, να διεκδικήσει τις σύγχρονες ανάγκες της. Να είναι σίγουροι ότι το ταξικό κίνημα, τα στελέχη του δεν πρόκειται να φοβηθούν, να κάνουν πίσω. Πιο αποφασιστικά θα συνεχίσουν την οργάνωση του αγώνα της εργατικής τάξης, όπως χρόνια τώρα κάνουν».

Στο μεταξύ, σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδίκασε το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δύο εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής που δικάζονταν χτες μαζί με άλλους 18 συναδέλφους τους μετά από μήνυση της εταιρείας για παρακώλυση συγκοινωνιών, για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις τον Απρίλη του 2012, με αίτημα την ανάκληση 11 απολύσεων. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ