Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Σε απεργία προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 9 περίπου μήνες. Νέα 24ωρη απεργία έχει αποφασιστεί για σήμερα. Οι δυνάμεις της «Συσπείρωσης Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας», που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, υπογραμμίζουν την ανάγκη να γίνει Γενική Συνέλευση, προκειμένου να οργανωθεί ο αγώνας και να μη βρεθούν οι εργαζόμενοι απροετοίμαστοι μπροστά σε ενδεχόμενες εξελίξεις.

ΛΑΡΙΣΑ: Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, πραγματοποιούν, αύριο Πέμπτη, με απόφαση του Συλλόγου τους, οι εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που επικρατούν στις Υπηρεσίες Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μεταναστών.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σε 48ωρη απεργία στις 26 και 27 Νοέμβρη προχωρά το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας (ΔΕΥΑΚ), μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης. Την Τετάρτη 26/11, στις 10 π.μ., οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στα κεντρικά γραφεία και θα κάνουν πορεία με στόχο την ενημέρωση του λαού της πόλης για την απαξίωση της ΔΕΥΑΚ, ενώ την Πέμπτη 27 Νοέμβρη θα πάρουν μέρος στην πανεργατική απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία 23ης Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ