Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Συναντήσεις στο φόντο διεργασιών για κεντροαριστερά

Σε εξέλιξη βρίσκονται μια σειρά διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ με άξονα την επίτευξη... κάποιας ενότητας προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια της σημερινής ηγεσίας για αναδιάταξη της εγχώριας κεντροαριστεράς, ως παράγοντα στη γενικότερη πορεία αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά από σχετική πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, συναντάται σήμερα στις 12 το μεσημέρι με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του κόμματος Γ. Παπανδρέου. Επισήμως, αναφέρεται ότι θα συναντηθούν προκειμένου ο Βενιζέλος να ενημερώσει τον Παπανδρέου για την πορεία της οικονομίας και των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και για τα εθνικά θέματα. Αύριο, Παρασκευή, στις 11 π.μ., ο Βενιζέλος θα συναντηθεί και με τον Κ. Σημίτη στο γραφείο του στη Βουλή, με την ίδια ατζέντα.

Διαχέεται ότι οι συναντήσεις του Βενιζέλου με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και προκατόχους του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ εντάσσονται στην προσπάθεια εμπέδωσης κλίματος κομματικής ενότητας.

Δεν είναι άσχετο το γεγονός ότι σήμερα το μεσημέρι, στις 13:30, συνεδριάζει η Συντονιστική Γραμματεία της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, εκλογικό σχήμα όπου ποντάρει η πλευρά Βενιζέλου, αλλά δε δείχνει να στηρίζει το περιβάλλον Παπανδρέου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ