Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ»
Παράσταση διαμαρτυρίας για την απόλυση συνδικαλιστή

Παράσταση διαμαρτυρίας για την απόλυση του Δ. Καραγιάννη, αντιπροέδρου του Συνδικάτου, από την εργοδοσία της «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», πραγματοποίησε χτες, έξω από τα γραφεία της επιχείρησης, το Κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής - Βοιωτίας - Εύβοιας και Κορινθίας.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης, μοιράστηκε ανακοίνωση του Συνδικάτου, με την οποία καταγγέλλει «την παράνομη και προκλητική απόλυση» και απαιτεί την άμεση επαναπρόσληψη του συνδικαλιστή. Ακόμα, να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις. Καμία σκέψη για μειώσεις μισθών και καταστρατήγηση δικαιωμάτων. Καμία σκέψη για απαγόρευση της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης. Σταθερή δουλειά με συμβάσεις στο ύψος των σύγχρονων αναγκών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για άλλη μια φορά και παρά την παράνομη απόλυση, αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν έξω από το κτίριο της εταιρείας, προκειμένου όπως είπαν να μεσολαβήσουν αν χρειαστεί, για να γίνει συνάντηση με την εργοδοσία!

Το Συνδικάτο καλεί σε νέα συγκέντρωση, έξω από τα δικαστήρια, στις 26 Νοέμβρη και ώρα 9 το πρωί, μέρα που θα εκδικαστεί η αγωγή για την επαναπρόσληψη του συνδικαλιστή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ