Τρίτη 25 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Κάλεσμα για δημοτική αρχή που θα είναι στην πράξη με το λαό

Σε συγκέντρωση στο πάρκο «Αλεξάνδρου» (Τρίγωνο) μίλησε το Σάββατο ο Ηλίας Σταμέλος

Σε συγκέντρωση στο πάρκο «Αλεξάνδρου» μίλησε το Σάββατο ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής, τους κάλεσε την ερχόμενη Κυριακή να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ώστε «το βράδυ των εκλογών να αλλάξει σελίδα ο δήμος, να εκλεγεί δημοτική αρχή που θα είναι δίπλα στο λαό και θα παλεύει μαζί του».

Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Καλούμε όλο το λαό της Καισαριανής να μας στηρίξει, ανεξάρτητα του τι επιλογή έκανε στον πρώτο γύρο, ανεξάρτητα από διαφωνίες, ενστάσεις γύρω από την πολιτική μας, αλλά εκτιμά ότι εμείς αυτά που λέμε τα εννοούμε, ότι παλεύουμε για τα λαϊκά προβλήματα, ότι μπαίνουμε μπροστά για τις ανάγκες του, δεν κοροϊδεύουμε και δεν τα διπλώνουμε στα δύσκολα».

Ο Ηλ. Σταμέλος στάθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τα εργατικά - λαϊκά στρώματα της Καισαριανής και στις διεκδικήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχεται ο λαός από τη συγκυβέρνηση και την ΕΕ σημείωσε: «Αν δείτε τον προϋπολογισμό που έρχεται, περιλαμβάνει καινούρια βάρη, νέους φόρους, νέα μέτρα. Γι' αυτό χρειάζεται μια δημοτική αρχή που δε θα είναι το μακρύ χέρι της κυβέρνησης, αλλά θα είναι με το λαό και θα μπαίνει μπροστά στην πάλη του. Τα λαϊκά στρώματα αντιμετωπίζουν την ανεργία, την απληρωσιά, τους χαμηλούς μισθούς και συντάξεις και άλλες δυσκολίες. Ο δήμος πρέπει να στηρίξει αυτούς που υποφέρουν, όχι με λόγια και ανέξοδες διακηρύξεις αλλά στην πράξη. Να διεκδικήσει αγωνιζόμενος από την κεντρική εξουσία ώστε να δώσει χρήματα».

Οπως επισήμανε, «για να πάρεις μέτρα υπέρ του λαού στην πράξη, χρειάζεται διεκδίκηση απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, όχι μόνο λόγια», σε αντιδιαστολή με τη στάση της σημερινής δημοτικής αρχής (ΣΥΡΙΖΑ), που στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό απέρριψε τις διεκδικήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», γιατί «θα τις ακύρωνε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση».


Από την ομιλία του Ηλ. Σταμέλου στο πάρκο «Αλεξάνδρου»
Από την ομιλία του Ηλ. Σταμέλου στο πάρκο «Αλεξάνδρου»

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ