Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Νικολάου
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Νικολάου
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου

ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Παγκρατίου.

Ρένα

***

Πέρασαν πολλά χρόνια από το θάνατο των γονιών μου ΧΑΡΑΥΓΗ ΠΑΥΣΑΝΙΑ και ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας, πιστών ψηφοφόρων του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής τους.

Στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βόρειας Λαμίας.

Χαραυγής Νίκος

***

φωτό 3

Στη μνήμη της συζύγου μου και συντρόφισσας ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΕΦΑΛΗ, που έφυγε από τη ζωή στις 14.11.2012. Επίσης, στη μνήμη της σ. ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΛΕΔΑΚΗ που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Και στη μνήμη του αγωνιστή και φίλου μου ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ, που έφυγε πολύ νέος από τη ζωή, στις 11.9.2011, μόλις 28 χρόνων, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω ΚΟ Μελισσίων - Πεντέλης.

Θωμάς Κεφαλής

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΛΑΤΡΩΝΗ, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του και μαχητή του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, η κόρη του, Γιάννα Λατρώνη, πρόσφερε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

***

φωτό 1

Πέρασαν ήδη οκτώ (8) χρόνια από το «φευγιό» του συντρόφου μας και προέδρου της Επιτροπής Ετεροδημοτών ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ (13/11/2006).

Στη μνήμη του και στη μνήμη των μελών της Επιτροπής Ετεροδημοτών Αττικής από το Νομό Ηλείας του ΚΚΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΠΟΤΗ) ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΥ ΖΟΥΠΙΝΑ, ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΤΕΦΑΝΗ, ΑΥΓΕΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΟΥ, ΗΛΙΑ ΜΠΑΣΚΟΖΟΥ, ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΙΑΠΗ, οι Βασίλης Πολυζωγόπουλος - Βασιλική και Πηνελόπη προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαλιάδας Ν. Ηλείας.

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αδερφών μας ΧΡΗΣΤΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

Γιώργης - Ολγα


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΤΡΩΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΤΡΩΝΗΣ

ΚΕΦΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΕΦΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ