Σάββατο 29 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του συναγωνιστή και συμπεθέρου μας ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ, που έχασε πρόωρα τη μάχη με την επάρατη νόσο, αντί στεφανιού, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω των ΚΟΒ «Τυποεκδοτικής».

Λεωνίδας & Βάσω Μοντσενίγου

***

φωτό 1

Με τη συμπλήρωση 4 χρόνων από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού ΠΟΛΥΖΩΗ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ, εκδότη, πιστού αγωνιστή και υπέρμαχου της ειρήνης και της ελευθερίας, που αφιέρωσε τη ζωή του στην πάλη και τον αγώνα των ιδανικών του ΚΚΕ, γνωρίζοντας διώξεις με εξορίες στην Ικαρία και τη Μακρόνησο, τιμούμε τη μνήμη του προσφέροντας 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά: Βούλα και Κωστής Αναγνωστόπουλος

Ο εγγονός: Δημοσθένης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπητού συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ, αγωνιστή του ΚΚΕ, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

Λάκης Ασκαρίδης

***

φωτό 1

Πέρασαν 3 μήνες που «έφυγε» από κοντά μας η ΣΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, μέλος του ΚΚΕ, αγωνίστρια από τα φοιτητικά της χρόνια. Μας λείπει, στους συντρόφους της και σε όλους εμάς.

Στη μνήμη της προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση στο Κόμμα μας 100 ευρώ.

Ο αδελφός της, τα ανίψια και τα εγγόνια της

***

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στη μνήμη του αγαπητού μας φίλου Γ. Π. προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Σπυρίδωνα Αιγάλεω.

Η οικογένεια Ν. Μιχιώτη

***

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το Νοέμβριο του 2004 που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ του Ηλία, ψυχολόγος.

Η οικογένειά του προσφέρει, στη μνήμη του, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των ΚΟΥΚΟΥΒΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και ΣΑΡΑΣ, η οικογένειά τους προσφέρει 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Π. Κοκκινιάς Πειραιά.

***

φωτό 2

Στις 9 Νοέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αδελφού μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΝΤΑΤΡΙΑ.

Στη μνήμη του και στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

Μαίρη Παντελάρου

***

φωτό 1

Στις 23 Νοέμβρη 2014, πέρασαν σαράντα μέρες που «έφυγε» από τη ζωή, στα 91 χρόνια του, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1923 από νησιώτες γονείς και μεγάλωσε στο Κερατσίνι Αττικής. Ο Ιωάννης Μενδρινός από παιδί είχε κάνει βίωμα την αλήθεια. Υπόδειγμα ανθρώπου, πολίτη, συζύγου, πατέρα. Από μικρός ξεχώριζε για τη συνέπεια, την τιμιότητα και αποφασιστικότητα στον αγώνα για τα ιδανικά μας, για την ελευθερία, το δίκιο, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Αγωνιστής του ΕΑΜ και του αντάρτικου κινήματος, φυλακίστηκε πολλές φορές. Φανατικός φίλος και θαυμαστής της Σοβιετικής Ενωσης, ακούραστος μαχητής, πάντα στην πρώτη γραμμή. Ο Ιωάννης Μενδρινός, για όλες αυτές τις αρετές και τους αμέτρητους αγώνες του, θα ζει και θα τιμάται απ' όλους τους πατριώτες και τους προοδευτικούς ανθρώπους που τον γνώρισαν και θα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση. Σαν άνθρωποι και παιδιά θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα μας δίδαξε και μας έμαθε στη ζωή. Να έχουμε ιδανικά, να σεβόμαστε τον εαυτό μας και, κατά συνέπεια, όλους τους ανθρώπους. Να είμαστε σοβαροί, αξιοπρεπείς, τίμιοι και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία. Πατέρα, θα είσαι πάντα ωραίος και θα στέκεσαι πάντα ορθός στη σκέψη μας. Σου αφιερώνουμε ένα στίχο του ποιητή Γιώργου Κοτζιούλα:

ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
«Μπροστάρια του λαού ίσαμε χτες, δεσμώτη δεν είχατε άλλο από το ζήλο το θερμό και κάματε θυσία τη φλογερή σας νιότη για των χιλιάδων αδελφών το λυτρωμό».

Στη μνήμη των αγωνιστών γονιών μου, ΖΩΗΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.

Αντώνιος Μενδρινός

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 110 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καθηγητών της ΤΟ Ηρακλείου Κρήτης.

Οικογένεια Ανδρουλάκη


ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗΣ

ΣΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ