Παρασκευή 8 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 63
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 48ου Ράλι Ακρόπολις, μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις που γίνεται στη χώρα μας. Στις 14 Ιούνη το απόγευμα, θα δοθεί η εκκίνηση στο χώρο του Ζαππείου για τους διακόσιους τριάντα (230) αγωνιζόμενους σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν οι οργανωτές του αγώνα, χτες, τόνισαν πως όλα είναι έτοιμα για το γεγονός- πρόκληση. Ο Βασίλης Δεσποτόπουλος, ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και της ΕΛΠΑ, τόνισε: «Δε θέλουμε να είναι απλά ο καλύτερος αγώνας, αλλά να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή», ενώ επισήμανε και το πόσο σημαντική θα είναι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου τόσο στην εκκίνηση στο Ζάππειο όσο και στις ειδικές διαδρομές.

Από την πλευρά των οδηγών που θα λάβουν μέρος στο 48ο Ράλι Ακρόπολις, ο Ελληνας πρωταθλητής και πρώτος στη φετινή βαθμολογία των Ελλήνων οδηγών, Αρης Βωβός, δήλωσε πως είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένα σέρβις παρκ, καθώς έτσι θα εξυπηρετηθούν καλύτερα οι θεατές. Οσο για τους στόχους του σε αυτόν τον αγώνα είπε: «Θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά και με ασφάλεια, για να πετύχουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Ο αγώνας αυτός δε μετράει στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι δεν υπάρχει άγχος. Με λίγη τύχη θα πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ