Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Η άνοδος και η πτώση του κύριου Γκρόσαπ»

Η θεατρική ομάδα του Κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο Βύρων» ανεβάζει το θεατρικό μονόπρακτο «Η άνοδος και η πτώση του κύριου Γκρόσαπ», εμπνευσμένο από το βιβλίο των Μπόγιερ και Μορέ «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ» (εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή»).

Η παράσταση παρουσιάζεται αύριο Κυριακή, στο θέατρο «Ξυλοτεχνία» (Παρασκευοπούλου και Παλαμά Κωστή) στο Περιστέρι, στις 19.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει κουτί για την εθελοντική οικονομική ενίσχυση του σωματείου μπροστά στις δίκες που έχει να αντιμετωπίσει με τις εργοδοτικές ενώσεις των Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Τους ρόλους μοιράζονται οι: Αννα Γιαννάτου, Μαρία Καλαϊτζή, Αλί Καρατζί, Γιάννης Λιόκαρης, Ελένη Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκόρδος, Νένα Τσαντάκη, Μάικ Φόελ.

Τη θεατρική διασκευή έκανε η Θαλασσιά Αντωνοπούλου και τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Θανάσης Ν. Καραγιάννης. Η σκηνογραφία και τα κουστούμια είναι προϊόν ομαδικής συνεργασίας όλων των συντελεστών, η Νάση Σακιώτη έκανε το συντονισμό μουσικής, ήχου και φωτισμού, τα σκηνικά είναι του Ναντίμ Μωχάμετ, ενώ η Μαρία Καραπιπέρη και ο Γιάννης Γαρυφαλάκης επέλεξαν τη μουσική και τα ηχητικά εφέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ