Σάββατο 9 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 48
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενταση για τα «Νέα Δειλινά»

Ούτε και χτες εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του παραλιακού κέντρου διασκέδασης «Νέα Δειλινά», ζητώντας την παράταση της λειτουργίας του κατά τη φετινή θερινή περίοδο. Το κέντρο έκλεισε στα τέλη του περασμένου μήνα με δικαστική απόφαση, λόγω των προγραμματισμένων έργων που θα γίνουν στην περιοχή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την προσεχή Τρίτη, καθώς οι αντίδικες πλευρές δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε κάποια συμβιβαστική λύση. Ο εκπρόσωπος του Δημοσίου πρότεινε να λειτουργήσει το κέντρο για ένα μήνα, πράγμα που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι, αλλά ο εκπρόσωπος της Επιτροπής «Αθήνα 2004» αντέδρασε, εκφράζοντας το φόβο ότι μετά την παρέλευση του μήνα οι εργαζόμενοι θα αρνηθούν να το εγκαταλείψουν.

Η αντίδραση αυτή προκάλεσε την οργή των εργαζομένων, που αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο της Επιτροπής και κινήθηκαν εναντίον του. Επενέβη η αστυνομική φρουρά και με τη συνοδεία της αποχώρησε από το δικαστήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ