Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Χανίων - Κισσάμου. Οπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μάνδρα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα ερευνώνται από την Τροχαία.

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΕΝΟ: Eπιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Καλαμπάκα, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 49χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος διέσχιζε πεζός τις σιδηροδρομικές γραμμές, σε περιοχή έξω από τα Τρίκαλα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

ΕΡΕΥΝΕΣ για τον εντοπισμό ενός 63χρονου, βρίσκονταν μέχρι αργά χτες το βράδυ σε εξέλιξη, στην περιοχή Βερτίσκου στη Θεσσαλονίκη. Οπως έγινε γνωστό, ο 63χρονος έφυγε από το σπίτι του τη Δευτέρα για κυνήγι και όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, η κόρη του ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί και άνδρες της ΕΜΑΚ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ: Από τις 4 σήμερα το απόγευμα ξεκινούν τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την έξοδο των εκδρομέων των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και της ημέρας των Φώτων. Ενα από τα μέτρα που λαμβάνονται είναι και η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου. Σήμερα και στις 31 Γενάρη το μέτρο θα ισχύσει στο ρεύμα εξόδου και από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδό, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Ρίου, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα μέχρι τη διάβαση στη Σκοτίνα. Επίσης, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο, στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τον Κόμβο με Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας. Τα μέτρα θα ισχύσουν ξανά την Τρίτη 6 Γενάρη στο ρεύμα εισόδου, αντίστροφα, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ