Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Από Δευτέρα η απόφαση για την ένσταση

Από την επόμενη βδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με την ένσταση του Ολυμπιακού προκειμένου να κατοχυρωθεί υπέρ του ο προημιτελικός με τον Παναθηναϊκό λόγω παράτυπης παρουσίας του Δ. Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Ο αθλητικός δικαστής, που επανεξέτασε χτες την υπόθεση, άκουσε τις απόψεις των δύο εμπλεκόμενων και όπως προέκυψε η απόφαση θα γίνει γνωστή την επόμενη βδομάδα. Τότε θα ξεκαθαριστεί και το τοπίο στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, ο οποίος επρόκειτο να γίνει την περασμένη Δευτέρα αλλά αναβλήθηκε με απόφαση της Ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητικός δικαστής, αρχικά, πριν δυο μήνες, είχε απορρίψει την ένσταση των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι όμως προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο όρισε την επανεξέταση από τον αθλητικό δικαστή. Κατά τη χτεσινή απολογία ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακάλεσε τα σχόλια που είχε κάνει για τον Δ. Γιαννακόπουλο σε συνέντευξη Τύπου.

  • Με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, για την ενέργειά του να επιτεθεί φραστικά στο διαιτητικό τρίο του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της ομάδας του και του Απόλλωνα Πάτρας. Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε χρηματικό πρόστιμο (1.200 ευρώ) στη Νέα Κηφισιά για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της σε βάρος των διαιτητών του αγώνα.
  • Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει από την ΑΕΚ έβαλε ο Καναδός γκαρντ Καρλ Ινγκλις αφού με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αποκάλυψε πως μετά το τέλος της άδειάς του που έχει για τις γιορτές θα επιστρέψει στην Ενωση για να «τελειώσει - όπως είπε - τη δουλειά».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ