Πέμπτη 25 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποίηση αγροτών της Καρδίτσας

Από την κινητοποίηση των αγροτών
Από την κινητοποίηση των αγροτών
Κινητοποίηση για τη φορολογική επιδρομή της συγκυβέρνησης σε βάρος των μικρομεσαίων αγροτών, με συμβολικό αποκλεισμό της Εφορίας, οργάνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ). Αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τη διευθύντρια του καταστήματος, στην οποία επέδωσε το πλαίσιο των αιτημάτων της κινητοποίησης.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Β. Μπούτας, πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ, αναφερόμενος στην απαίτηση των μικρομεσαίων αγροτών για κατάργηση της φορολογίας τους από το πρώτο ευρώ του εισοδήματος, καθώς και των αγροτικών ενισχύσεων με συντελεστή 13%, ζήτησε απ' όλα τα κόμματα να πάρουν θέση.

Οι αγρότες της Καρδίτσας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Οπως είπε ο Κ. Τζέλλας, γραμματέας της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά, «με τη νέα ΚΑΠ τα προβλήματα θα γίνουν μεγαλύτερα και περισσότερα κι εμείς δίνουμε και θα δώσουμε την απάντησή μας στο δρόμο».

Τη συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των αγροτών εξέφρασαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Ν. Καρδίτσας, Γ. Μπατράς, εκπρόσωποι των τοπικών Γραμματειών του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ, όπως και του Συλλόγου Γυναικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ