Κυριακή 28 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές

Αφιέρωμα σε όλα τα συντρόφια μας που αυτόν τον καιρό παλεύουν για κάλυψη του οικονομικού πλάνου. Σύντροφοι, ο λαός μας την 1η Νοέμβρη έδειξε ένα μικρό κομμάτι της δύναμής του, της φωνής του. Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι θα βρει τον δρόμο του και θα καταλάβει πού είναι ο τόπος του για να καταλαγιάσει. Με το ΚΚΕ θα έρθει αυτός ο λαός. Να είστε σίγουροι.

Με αυτό το γραπτό μου κλείνω εδώ και συνεχίζω για όσο ακόμα μπορώ. Σε λίγο κλείνω τα 90 χρόνια της ζωής μου. Η πορεία μου συνεχίζεται με όσα μέσα μπορώ να έχω. Από αυτές τις οικονομίες που έχω, προσφέρω στο Κόμμα μου, το ΚΚΕ, 2.000 ευρώ. Στο Κόμμα που έχω κλείσει όλη μου τη ζωή. Κάνω έκκληση σε όλους τους συντρόφους και τους φίλους του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα και τον κόσμο, να βοηθήσουν το Κόμμα μας και να δώσουν ό,τι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του. Το Κόμμα, μας χρειάζεται.

Τελειώνοντας, ανοίγω τη συντροφική αγκαλιά μου και σας βάζω όλους μέσα.

Γεια και χαρά σας.

Βερβεράκης Δημήτρης, ΚΟΒ Νέας Ζίχνης Σερρών

***

Στη μνήμη των συνεπών και πνευματικών ανθρώπων που φρόντισαν για την ποιότητα και τα συμφέροντα του λαού, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης, προσφέρω στο ΚΚΕ 250 ευρώ.

Γ. ΤΣ.

***

Στη μνήμη του Γιώργου Θεραπιώτη, που πέθανε στις 12 Νοέμβρη 2014, η σύζυγός του, Βασιλική, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν, για το «Ριζοσπάστη», 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τούμπας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ