Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
φωτό 1

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΩΠΟΔΗ (ΝΤΑΓΡΕΣ), που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, η κόρη του Ρούλα Κατωπόδη προσφέρει, μέσω της ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ, 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ ΓΑΣΠΑΡΗ και του αγαπημένου μας θείου ΜΗΝΑ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΥ, παλαίμαχων αγωνιστών και αταλάντευτων κομμουνιστών, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Α1 εκπαιδευτικών.

Η οικογένεια Αλέξη και Ρίτας Γονιδάκη

***

Στη μνήμη του ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που πέθανε πρόσφατα και ο οποίος από εφηβική ηλικία πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε πιστός οπαδός του Κόμματος, οι σύντροφοι από την ΚΟΒ Γρηγορούσας - Δάσους Χαϊδαρίου προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος υπηρέτησε τους σκοπούς του ΚΚΕ ως μέλος του για περισσότερα από 30 χρόνια, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γρηγορούσας - Δάσους Χαϊδαρίου.

Κυριαζέλος Αποστόλης

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ και της συντρόφου του, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ), η οικογένειά τους προσφέρει μικρό ποσόν υπέρ του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας πατεράδων:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΝΙΚΟΥ ΓΚΕΝΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, καθώς και,

ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΛΙΝΤΑ, στελέχους του ΚΚΕ και δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη»,

προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ ΤΕΙ Πειραιά του ΚΚΕ, 100 ευρώ και, μέσω της ΚΟ Νέας Ιωνίας ακόμα 100 ευρώ στο Κόμμα, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκαν με συνέπεια και αυταπάρνηση έως το τέλος της ζωής τους.

Λίτσα Γκένα και Γιώργος Διλιντάς

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 χρόνου από το θάνατό του, ο πατέρας του, Παναγιωτούλιας Νικόλαος, προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γορτυνίας, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη της ΝΙΚΗΣ ΑΤΖΟΥΛΑΤΟΥ - ΑΝΙΝΟΥ και ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΤΖΟΥΛΑΤΟΥ, αγωνιστή του Δημοκρατικού Στρατού από τον Ασπρογέρακα Κεφαλονιάς. Εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε τους αγώνες τους σαν φωτεινό παράδειγμα για ένα καλύτερο μέλλον μαζί με όσους έχουν κοινούς στόχους για το αύριο. Με αδελφοσύνη με όλους τους λαούς για πρόοδο, ευημερία, δικαίωμα στη δουλειά, ελευθερία και όχι με αφηρημένες έννοιες... Είναι χρέος μας να θυμόμαστε αυτούς που αγωνίστηκαν και έδωσαν το αίμα τους για να δούμε καλύτερες μέρες. Η θέση τους είναι στις καρδιές μας και η μνήμη τους φέρνει κοντά στο γιορτινό μας τραπέζι που λείπουν. Καλές γιορτές σ' όλους τους αγωνιστές και στις οικογένειές τους.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΛΙΝΤΑΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΛΙΝΤΑΣ
Στη μνήμη τους, προσφέρουμε 70 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΝΝΙΝΟΥ Αντζουλάτου ΝΙΚΗ
ΑΝΝΙΝΟΥ Αντζουλάτου ΝΙΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2021-12-02 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2018-02-13 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-03-19 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-12-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-12-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-09-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ