Σάββατο 3 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Δυσκολίες για πρωτοπόρους

Με δοκιμασίες εκτός έδρας για τους δύο συγκάτοικους της κορυφής, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και τον τρίτο της βαθμολογίας που ακολουθεί, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ανοίγει η δράση στην Α1 για τη νέα χρονιά με το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής. Η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις, σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα.

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην έδρα της Λαμίας έχοντας τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης, ενώ σαφώς πιο δύσκολο έργο έχει ο συγκάτοικός του στο ρετιρέ, ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη. Δοκιμασία περιμένει και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που ταξιδεύει στη Σύρο για να κοντραριστεί με τον Φοίνικα.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ορεστιάδα - ΑΕΚ (19.00), Φοίνικας Σύρου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (20.00 NS1). ΚΥΡΙΑΚΗ: Κηφισιά - Ενωση Τούμπας (18.30), Παμβοχαϊκός - Αρης (19.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Λαμία - Ολυμπιακός (19.00), ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (19.30 NS3).

  • Η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σωτήρη Δρίκου, να μη δώσει άδεια στον Κασαμπαλή από την προετοιμασία της Εθνικής εφήβων, κάτι που υποχρεώνει τους Εβρίτες να αγωνιστούν σήμερα στη Σύρο χωρίς κανονικό πασαδόρο (είναι τραυματίας και ο Κίσιτς), έκανε έξαλλους με την Ομοσπονδία τους ανθρώπους του Εθνικού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ